kuvarkisto.com

Valokuvaamisen aloittaminen

Otatko paljon kuvia iPhonella?

Posted on September 18th, 2023 by Candida Aufderhar

Nykyään älypuhelimet, joita käytämme sisältävät myös kameran, jolla kuvien ottamien on helppoa ja vaivatonta. Kuvat ovat usein pelkillä perusasetuksilla hyvät, mutta kuvan laatua saattaa parantaa se, että valitsee oikeat asetukset. Tämän vuoksi on hyvä kokeilla eri vaihtoehtoja, joita iPhonesta löytyy.

iPhonella kuvaaminen

Kun otat kuvia iPhonella sinun on mahdollista valikoida erilaisia asetuksia, jotka vaikuttavat kuvan laatuun. Asetuksista voit valikoida normi kuvan, muotokuvan, panoraaman sekä videokuvan väliltä. Tämän lisäksi on mahdollisuus valita hidastettu tai nopeutettu kuva. Kannattaa kokeilla eri asetuksia ja katsoa, millaisia vaikutuksia niillä on kuvan laatuun.

iPhonen eri kuvausominaisuuksia

Kuvatessasi voit valita kuvan kokosuhteen, mutta myös sävytyksen. On myös syytä huomioida valotus. iPhonella kuvatessa on mahdollisuus valita eri valotusvaihtoehdoista muun muassa luonnollisen valon, studio-, korostus- tai lavavalon väliltä. Ei ole syytä unohtaa myöskään yökuvauksen mahdollisuutta. Kamerassa on myös salama, jonka käyttö vaikuttaa kuvan laatuun, useimmiten salamaa ei kuitenkaan tarvita.

Muista kuvien varmuuskopiointi

Eräs, melko yleinen ongelma on se, että lähes kaikki tieto on tallennettu vain kännykkään. iPhonella on mahdollisuus tallettaa kuvia myös iCloud-pilvipalveluun. Jos olet tallentanut kuvasi palveluun voit palauttaa kuvat, jos kännykkäsi rikkoutuu tai katoaa. Joka tapauksessa muista varmuuskopioida kännykällä otetut kuvat. Valokuvien ja kuvauksen osalta katso lisää kuva-arkiston sivuilta. kaikki valokuvasta ja elokuvasta

Copyright © 2009 kuvarkisto.com